söndag 13 april 2014

Middag

Jag kommer från en familj var mat, familj och samvaro har alltid varit bland dom viktigaste. Oavsett, vilken dag på veckan det var eller hur mycket än klockan var skulle alla äta tillsammans och berätta om respektive dag.

Lördagar var och är en av dom viktigaste dagarna angående det här. Det lagas en ordentlig och satsad middag som andra får hjälpa till med, eller när pappa står i köket är resten av familjen samlad runt och umgås. Jag tyckte alltid om att laga mat och när pappa var i farten var jag alltid där brevid och observerade och hjälpte till. Fun fact - det fanns en tid då jag ville bli en kock (as in chef int det där andra). Därför har maten också varit alltid viktigt för mig och jag vill alltid laga bra mat. Nu på siståne har jag inte laga lika aktivt av alla möjliga trams ursäkter, men igår var man i farten igår och det var nog riktigt kiva och härja.

Mitt receptbok vart jag samlar endast de "bästa" juttun
Hönan i marinad (rosmarin, citronskal, peppar etc).
Vill man laga bra risotto, köp Arborio
Pollo alla Cacciatora in the making
Risotto med solrosfrön



Det blev riktigt bra, fast man säger det själv

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar